Milí zákazníci, vzhledem ke stěhování kamenného krámku na Kuří rynek v centru Ostravy bude jeho provoz na OC Kotva k 30. září ukončen. Těším se na vás na nové adrese od listopadu! Linda - Rezavá palice (sledujte aktuální info zde na stránkách anebo na FB či Instagramu). V případě nutnosti mě kontaktujte přes SMS zprávu na 606 235 858.

Movember je tu

olda
 
Když jsem pánský čaj nazvala Zas dočůrám dál než Olda, věřím, že mi Oldové prominou. Klidně můžu napsat "dál než Linda", ale jak jistě chápete, to by vyhrál každý chlap. Jde o osvědčenou trojici bylin - vrbovku, kořen kopřivy a vřes. Nic hořkého, dá se to pozřít. A když po vás hrnek dopije i vaše něžná polovička, vůbec jí to neuškodí.
Dnes jsem se tímto aktuálním listopadovým tématem prokousávala hlouběji a rozšířila si chemické obzory o termíny jako dihydrotestosteron, což je ono prostatické jádro pudla. Je to takový xxl mužský hormon, který to ve vyšším věku může Oldovi pěkně zavařit. Vezme si do hlavy, že musí mít navrch nad dívčím hormonem estrogenem a založí si v prostatě bunkr. A bunkr je jak známo odolný, v tomto případě nedovolí jen tak nějaké močové trubici volný průchod.
Snad jsem vám svým selským vysvětlením pomohla v pochopení vašich potíží. A jak tedy prosto-dál?
1/ Osvědčená bylinná směs Pro Oldu zharmonizuje uražené močové ústrojí, navíc kopřivový kořen je výtečný vyjednavač s prostatickou barikádou.
2/ Dýňové semínko doplní zinek.
3/ Kotvičník zemní zajistí hormonální rovnováhu mezi tesťákem a estrogenkou.
4/ Lékořice lysá je férový policajt, co klepne přes hlavu každého flamendra - volného radikála, který mírnyx týrnyx bloumá uvnitř nás a hledá nemocnou buňku, ve které by se nelegálně zabydlel. I třeba v prostatě.
5/ Tenhle nejdůležitější bod už je na každém z vás. Zkuste se občas méně stresovat, místo klobásky si zobnout rajče, večer dobře sám před sebou schovat ovladač od televize a jen tak s klíčem od bytu v kapse se pročvachtat potemnělými kalužemi ...
 
Pánové, přeji vám krásné podzimní dny
 
Linda - Rezavá palice